IMPLEMENTA
EL TEU PLA DE
MARKETING DIGITAL


IMPLEMENTA
EL TEU PLA DE
MARKETING DIGITAL

Ha arribat el moment de passar a l’acció i posar en pràctica
el teu pla de marketing digital.

Aquest moment és màgic, perquè veus com el teu pla de marketing digital transforma:

  • El contingut del teu missatge, enfocant-lo a allò que és essencial per a connectar el teu negoci local amb el teu client ideal.
  • La forma en la que transmet el contingut, gràcies a la incorporació de formats que facin més efectives les teves accions de marketing digital.
  • La manera de treballar, a partir d’incorporació d’eines que t’ajuden a facilitar determinats processos gràcies a les automatitzacions.

Aquesta màgia  és el resultat d’un treball que et portarà a sortir de la teva zona de comfort, i pot ser que posi en evidència pors i bloquejos.

Sé que sortir de la zona de confort és difícil, però que no ho és tant quan ho fas de la mà d’un professional. Per això la meva missió és acompanyar-te en l’aplicació del teu pla de marketing digital, de manera que al final tinguis:

Els teus canals digitals optimitzats

Revisaré els teus canals digitals, i t’ajudaré a introduir els canvis necessaris per a que estiguin enfocats a acomplir el seu objectiu.

Una planificació de continguts

Junts crearem un calendari editorial amb les temàtiques i formats dels continguts que millor contribueixin a assolir els teus objectius.

La incorporació d'eines de treball específiques

T’ajudaré a incorporar eines d’email marketing que et facilitaran la generació de nous leads i el seguiment de la teva comunicació per correu electrònic.

Si vols que el teu pla de marketing es transformi en accions concretes que facin créixer el teu negoci local

Explica’m en què consisteix el teu negoci i tot allò que que creguis que pot ajudar-me a tenir una fotografia sobre el punt en el que et trobes actualment.

Em llegiré atentament tot el que m’expliques i en menys de 48 hores em posaré en contacte amb tu