Reserva la teva sessió de diagnòstic gratuïta de 30 minuts
per a conèixer què vols aconseguir i com ho podem assolir
amb el marketing digital

La presència online és imprescindible pels petits negocis locals que volen mantenir-se i créixer.

Si la teva presència online no t'ajuda a generar vendes, segurament t'identificaràs amb alguna d’aquestes situacions:

✔️ La meva presència online és relativa perquè majoritàriament els meus clients no són usuaris ni de les xarxes socials ni d’internet en general.

✔️El contingut que publico no genera interaccions entre els seguidors més enllà dels incondicionals.

✔️ La meva comunitat online a les xarxes socials és molt activa i em fan likes i comentaris a les publicacions però no aconsegueixo que vinguin a comprar.

✔️ L’anunci de descomptes i rebaixes és l’única manera que tinc per atreure a persones a l’espai físic i generar vendes.

✔️ No sé quantes vendes estan relacionades amb les meves accions online.

Deixa d'esperar que les coses passin. Ara és el moment de fer que passin coses.

Amb aquesta sessió de diagnòstic gratuïta t’ajudaré a fer el primer pas per a què la teva comunicació online estigui enfocada a:

📍 Atreure nous clients al punt de venda físic.

🛒Incentivar que els clients realitzin més despesa.

🔁 Incentivar que vinguin més sovint a comprar.

Sempre mantenint el model de negoci físic per a que no perdis una de les coses que més t’agraden: el contacte directe amb les persones.

SÓC AQUÍ PER AJUDAR-TE

Sóc consultor en marketing digital estratègic especialitzat en negocis locals.

La meva missió és ajudar als negocis i comerços locals a realitzar accions de marketing digital orientades a la venda a gràcies a un enfocament estratègic i omnicanal. 

Vaig entrar en el món del marketing digital el 2014,després de formar-me en social media marketing, e-mail marketing i web marketing.

Des de que vaig començar aquest recorregut vaig tenir clar que calia dotar als negocis locals de les eines necessàries per a fer-los competitius i contribuir a mantenir viu i fort aquest sector: un dels actius més importants del teixit empresarial català i eix vertebrador socio-econòmic de pobles i ciutats.  

El temps és un recurs molt valuós

No et vull enganyar. No puc ajudar a tothom. Per això et recomano que NO sol·licitis aquesta sessió de diagnòstic si et trobes en alguna de les situacions següents:

✖️ El teu negoci està a punt de tancar i necessites reflotar-lo urgentment.

✖️ Vols obrir un negoci local però no tens definit quins seran els productes o serveis que vols vendre.

✖️ No tens una voluntat ferma de canviar la teva manera de fer les coses.

✖️ No vols invertir temps ni recursos en modificar o millorar la teva comunicació online.

✖️ Vols fer la sessió de diagnòstic per conèixer per on van les coses a nivell online i aconseguir algunes idees i consells ràpids per aplicar al teu negoci.

Com funciona la sessió de diagnòstic gratuïta?

1. Omple el formulari que trobaràs en aquesta pàgina per a contactar amb tu.

2. Respon al breu qüestionari (10 preguntes) que et faré arribar per correu electrònic per a conèixer millor el teu negoci i la teva comunicació online.

3. Analitzaré les respostes i em posaré en contacte amb tu per a trobar-nos.

4. Farem la sessió de 30 minuts per videoconferència per a que m’expliquis amb més detall la situació en la que et trobes i cap a on vols anar.

5. Elaboraré un breu informe de diagnòstic amb algunes propostes d’actuació.

Reserva la teva sessió només si estàs preparat per incorporar el marketing digital i canviar la teva forma de vendre

Menys és Més

Per això només realitzo una sessió gratuïta per negoci i faig un màxim de 4 sessions al mes.

Estàs a punt?

És important que llegeixis bé el contingut d'aquesta pàgina abans d'omplir el formulari i començar el procés.

✔️ La qualitat del diagnòstic va estretament lligada a la claredat i detall de la informació que em facilitis. Pren-te el teu temps a l’hora de respondre el qüestionari i prepara’t bé per la sessió de 30 minuts.

✔️ És important que llegeixis bé el contingut d’aquesta pàgina abans d’omplir el formulari.

És necessari que omplis tots els camps

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, t'informo que les teves dades seran incorporades al sistema de tractament de titularitat de DANIEL MUNTANE IZQUIERDO amb CIF 43442613Y i domicili social al C/ SEPULVEDA 44 ATICO 1º 08015, BARCELONA, amb la finalitat d'atendre les teves consultes i enviar-te comunicacions comercials que poden ser del teu interès. En cumplimient amb la normavita vigent, t'informo que los dades serán conservades durante el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes indicats amb anterioritat. Igualment i d'acord amb allò establert a la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, solicito també el teu exprés consentiment per a enviar-te informació dels nostres productes o promocions que considerem que poden ser del teu interès, per correu electrònic o per qualsevol mitjà de comunicació electrònic equivalent.

Coneixes algú que pot interessar-li fer la sessió de diagnòstic gratuïta? Comparteix i entre tots fem crèixer els negocis locals i de proximitat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp