DISSENYA
EL TEU PLA DE
MARKETING DIGITAL


DISSENYA
EL TEU PLA DE
MARKETING DIGITAL

Saps que el teu negoci local necessita estar present a internet, però et preocupa no obtenir resultats amb aquesta presència online.

Saps que tens moltes opcions per tal que el teu negoci estigui present a internet, però et preocupa gastar el teu temps i els teus recursos fent accions que no saps on et portaran.

Tu més que ningú coneixes el teu negoci i saps on vols arribar, però necessites ordenar de forma sistemàtica i estratègica les teves idees perquè saps que, en aquest cas, l’ordre dels factors SÍ altera el producte.

El 80% de l'èxit de les accions online depenen de tenir definit un pla de marketing digital

 Per això saps que abans d’actuar, cal tenir clar quines accions són les més adequades per a què el teu client ideal acabi comprant aquells productes o contractant aquells serveis que et permetran assolir els teus objectius de creixement.

Gràcies al procés de treball  que et proposo podràs elaborar el teu pla de marketing digital i, a més a més, també t’emportaràs.

Una metodologia

Que et serà molt útil per revisar el teu pla de marketing digital i veure com millorar-lo, gràcies a tenir la visió global del procés de planificació

Eines i recursos

Que et permetran dur a la pràctica cadascuna de les fases del procés de planificació d’una manera totalment autònoma.

Coneixements bàsics

Sobre marketing digital aplicats al teu negoci. Et seran útils a l’hora de prendre decisions en el moment de posar en pràctica el teu pla de marketing.

T'agradaria saber en quin punt es troba el marketing digital
del teu negoci local?